Kobelco SK85MSR-7 2PB voor Aannemersbedrijf Zandstra BV

Aannemersbedrijf Zandstra BV uit Amsterdam heeft via Kemp Groep een Kobelco SK85MSR-7 2PB in ontvangst genomen. Voor een flexibele inzet en vaak krappe ruimtes waarin men werkzaam is, heeft Zandstra gekozen voor deze Kobelco met stelgiek. Kemp Groep wenst Zandstra veel werkplezier met deze aanwinst!

De Kobelco SK85MSR-7 Stage V rupsgraafmachine met stelgiek biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest moderne cabine in zijn klasse.

Meest in het oog springende features in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van LED-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

Naast de 2-delige giek is de Kobelco SK85MSR-7, in de bedrijfskleuren van Zandstra, o.a. uitgerust met een SMP draaikantelstuk, gereedschapskist op de onderwagen, opklapbare treeplank voor cabinedeur en extra LED-werkverlichting. Voor een complete aflevering is er ook een uitgebreide set met bakken meegeleverd.

Over Aannemersbedrijf Zandstra BV
Zandstra BV is gevestigd in Amsterdam en gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines ten behoeve van de grond-, weg- en waterbouw. Het werkgebied van Zandstra BV richt zich voornamelijk op Noord- en Zuid-Holland. Het machinepark van Zandstra BV bestaat o.a. uit mini- en midigravers, mobiele graafmachines, zwenkladers en knijperauto’s. Kijk op https://www.zandstrabv.nl/ voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.