Kobelco SK75SR-7 voor HobecroGroenprojecten

HobecroGroenprojecten uit Nuth heeft een compleet uitgeruste Kobelco SK75SR-7 in ontvangst genomen. Roy Croonen kreeg de sleutels overhandigd door Paul Brouwers, monteur bij Kemp Groep in Valkenburg. Wij wensen Hobecro Groenprojecten veel werkplezier met de mooie Kobelco!

De compact draaiende Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote effici├źntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

De nieuwe Kobelco is door Kemp Groep in Valkenburg naar de wensen en eisen van Hobecro opgebouwd. Denk hierbij o.a. aan een hydraulische snelwissel en een automatisch smeersystgeem. De machine werd voorzien van verschillende praktische uitrustingen, zoals extra werkverlichting, een gereedschapskist op de onderwagen, een BMWT startonderbreker en een opklapbare treeplank voor de cabinedeur. Daarnaast werd de Kobelco afgeleverd met een complete bakkenset, waaronder een brede bak, graafbak, puinriek en banaanbak.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Hobecro Groenprojecten

Voor de gehele uitvoering en begeleiding van uw groenproject biedt Hobecro Groenprojecten een totaalpakket van verschillende diensten. Naast tuinaanleg en onderhoud kunnen ze ook op maat gemaakte tuinontwerpen maken en behoren boom- en landschapsverzorging, grondverzet en infra tot de meest voorkomende werkzaamheden. Kijk op www.hobecro.nl voor meer informatie, recente projecten en de mogelijkheden.

Start met samenstellen van een nieuwe graafmachine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.