Kobelco SK75SR-7 voor Gerwers Tilligte

Aannemersbedrijf Gerwers Tilligte BV heeft een nieuwe Kobelco SK75SR-7 compact draaiende rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Uit handen van Henk ten Klooster kon Harm Effing eindelijk de sleutels van de derde Kobelco in ontvangst nemen. Wij danken Gerwers voor het vertrouwen!

De compact draaiende Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

De nieuwe Kobelco is door Kemp Groep in Ommen naar de wensen en eisen van Gerwers opgebouwd. Denk hierbij o.a. aan een Engcon draaikantelstuk, extra LED-werkverlichting, gereedschapskist op de onderwagen en extra functies. Daarnaast is de machine afgeleverd met verschillende bakken.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines?

Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Aannemersbedrijf Gerwers Tilligte
Gerwers Tilligte is een sterk en gerenommeerd aannemersbedrijf met ongeveer vijftig ervaren en vakkundig geschoolde werknemers die zijn uitgerust met, en kunnen werken met modern en goed materieel. Gerwers is gespecialiseerd in weg- en waterbouw, natuurbouw en groenvoorzieningen. Kijk op www.gerwers.nl voor meer informatie.

Start met samenstellen van een nieuwe graafmachine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.