Kobelco SK58SRX-7 voor Sturm

Sturm B.V. uit Zaandam, onderdeel van Bussola Groep, heeft een nieuwe Kobelco SK58SRX-7 in ontvangst genomen. Deze minigraver vervangt een Kobelco SK55SRX-6 uit 2017 met ruim 8.000 werkuren op de teller. Kemp Groep wenst Sturm weer veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

Deze minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Standaard uitgerust met LED-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus. 

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. 

De al zeer complete Kobelco SK58SRX-7 minigraver is volledig naar de wensen van Sturm B.V. opgebouwd. Denk hierbij o.a. aan een snelwissel, FreshFilter overdruksysteem, extra LED-werkverlichting, gereedschapskist op de onderwagen, lasthaak op de lepelsteel en verzwaard contragewicht. Daarnaast is de minigraver afgeleverd met brede- en graafbak met voorzetmes.

Over Sturm B.V. Zaandam
Sturm B.V. uit Zaandam is gespecialiseerd in het werken in de ondergrond en het onderhouden, aanpassen en uitbreiden van bestaande infrastructuur in de westelijke Randstad. Denk hierbij aan de aanleg van rioleringssystemen, het werken in en met verontreinigde grond en het uitvoeren van (complex) bouwkundig infrawerk. U vindt meer informatie op: https://www.sturmzaandam.nl/