Kobelco SK58SRX-7 voor KYA Betonboringen

KYA Betonboringen uit Terneuzen heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK58SRX-7 in gebruik genomen. De in De Meern opgebouwde minigraver is o.a. uitgerust met extra werkverlichting, palletframe en een treeplank aan de cabinezijde. Wij wensen KYA Betonboringen veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Uitgerust met LED-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Het toegevoegde +E-systeem omvat ook de uitlaatdemper onder de machine.

De minigraver voor KYA Betonboringen is door de experts van Kemp Groep opgebouwd en afgeleverd met extra hydraulische functie, extra LED-werkverlichting, palletframe en treeplank aan de cabinezijde.

Over KYA Betonboringen

KYA Betonboringen, gevestigd in Terneuzen (Zeeuws Vlaanderen), is gespecialiseerd in verschillende betonboringen zoals harde en zachte steensoorten, metselwerk, asfalt, vloeren en gevels. Het bedrijf beschikt over de modernste apparatuur en levert de best mogelijke kwaliteit aan de klant. Voor meer informatie gaat u naar:http://www.kya-betonboringen.nl/

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK28SR-6E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.