Kobelco SK58SRX-7 voor Grootgroener

Grootgroener uit Wierden heeft, via Kemp Groep, een Kobelco SK58SRX-7 in gebruik genomen. André Trip ontving, uit handen Henk ten Klooster, de sleutels van de moderne Kobelco SK58SRX-7 minigraver met Stage V motor. Wij wensen Grootgroener veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Uitgerust met led-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Het toegevoegde +E-systeem omvat ook de uitlaatdemper onder de machine.

De Kobelco minigraafmachine voor Grootgroener is uitgerust met onder andere een hydraulische snelwissel, extra functies en werkverlichting. Daarnaast is de machine in de afgeleverd met een set bakken.

Over Grootgroener

Grootgroener is een bedrijf dat voortdurend aandacht schenkt aan zijn opdrachtgevers. U kunt bij Grootgroener terecht voor o.a.: aanleg van openbare ruimte en sportvelden, bestrijding eikenprocessierups, aanleg van tuinen en terreinen. Door de jaren heen hebben zij veel ervaring en expertise verkregen en staan zij altijd open voor nieuwe inbreng van opdrachtgevers. Kijk op www.grootgroener.nl  voor meer informatie.

Neem contact
met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.