Kobelco SK350LC-11 ‘Long Reach’ voor JdB groep

JdB groep uit Hoofddorp heeft opnieuw een Kobelco rupsgraafmachine aan het machinepark toegevoegd. Deze Kobelco SK350LC-11 ‘Long Reach’ is door Kemp Groep volledig opgebouwd volgens de wensen en eisen van de klant. Met een monogiek van 10.200 mm en een lepelsteel 8.000 mm komt het werkbereik op ruim 18 meter!

De Kobelco SK350LC-11 is uitgerust met een Stage V-motor en door het extra contragewicht zeer stabiel. De Kobelco SK350LC-11 is door Kemp Groep o.a. uitgerust met een automatisch smeersysteem, een Freshfilter overdruksysteem, een gereedschapskist op de onderwagen, een dubbele treeplank aan cabinezijde, een kantelsnelwissel met worm en een dom onder de monoboom. Daarnaast is de machine natuurlijk afgeleverd in de opvallende bedrijfskleuren van JdB.

De machinist beschikt over een luxe cabine waarin hij omringd wordt door de nieuwste technieken. Het interieur is niet alleen mooi maar ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntrigeerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over JdB groep
JdB groep is een familiebedrijf die zich de afgelopen 75 jaar heeft ontwikkeld als allround partner voor grond-, weg en waterbouw. Door middel van een slimme aanpak én uitvoering gaan wij de samenwerking aan met onze klanten en streven hierbij naar kwaliteit. Samen met onze partners zetten wij onze grond- en bouwexpertise om in de basis onder ambitieuze (bodemgerelateerde) projecten. Kortom, JdB is dé basis voor bouwprojecten. Kijk op www.jdbgroep.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.