Kobelco SK28SR-6E voor Loonbedrijf Grolleman

Loonbedrijf Grolleman uit Hasselt heeft alweer een vierde Kobelco mogen ontvangen. Ditmaal uit handen van Daan Jansen, chauffeur bij Kemp Groep in Ommen, de sleutels van een nieuwe Kobelco SK28SR-6E minigraafmachine. Wij wensen Loonbedrijf Grolleman veel fijne draaiuren met de nieuwe Kobelco minigraver!

De Kobelco SK28SR-6E biedt praktische prestatie verhogende functies. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine met airconditioning biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot. De Kobelco SK28SR-6E van Grolleman is o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, sloopsorteerfunctie en afgeleverd met drie bakken.

Over Loonbedrijf Grolleman
Loonbedrijf Grolleman is al sinds 1954 toonaangevend in agrarische en grondverzet werkzaamheden. Het bedrijf is op te splitsen in twee verschillende diensten; loonbedrijf en grondwerken. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.loonbedrijfgrolleman.nl/

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogaelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.