Kobelco SK28SR-6E voor Koole B.V.

Koole B.V. uit Vijfhuizen heeft onlangs, via Kemp Groep, een Kobelco SK28SR-6E  minigraver in ontvangst genomen. De in de bedrijfskleuren van Koole gespoten minigraver met canopy is door de professionals van Kemp Groep helemaal naar de wensen en eisen van Koole opgebouwd. Wij wensen Koole met deze prachtige minigraafmachine veel werkplezier!

De Kobelco SK28SR-6E biedt praktische prestatie verhogende functies. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De canopy biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot.

Kemp Groep heeft deze Kobelco SK28SR-6E voor Koole voorzien van onder andere extra gewicht aan de onderwagen, extra contragewicht, sjorogen aan weerskanten van het rijwerk, een hydraulische snelwissel, trekhaak op de schuif gemonteerd, strips aan de binnenzijde van de lepelsteel en extra werkverlichting.

Over Koole B.V.

Koole begon ooit als sloopbedrijf binnen de industriële sector maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vier verschillende business units. Koole Contractors is een internationale industriële en maritieme dienstverlener en solution provider, gespecialiseerd in industriële sloop, sanering, wrakopruiming en maritieme constructie. Koole behoort tot de toonaangevende industriële aannemers in Nederland en België en is wereldwijd actief. Kijk op www.koole.eu voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK28SR-6E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.