Kobelco SK28SR-6E voor BBBV

Na onlangs de nieuwste Kato rupsdumpers heeft Brouwer & Brouwer wederom een machine in gebruik genomen via Kemp Groep. De minigraver is in Ommen uitgerust met een sloop/sorteerfuntie, extra contragewicht en extra werkverlichting. Deze Kobelco SK28SR-6E  is afgeleverd in het Friese Eastermar bij het recent geopende pand. Wij wensen Brouwer & Brouwer wederom veel werkplezier met deze prachtige minigraagmachine!

De Kobelco SK28SR-6E biedt praktische prestatie verhogende functies. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De canopy biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot.

Kemp Groep heeft deze Kobelco SK28SR-6E voor Koole voorzien van onder andere extra gewicht aan de onderwagen, extra contragewicht, sjorogen aan weerskanten van het rijwerk, een hydraulische snelwissel, trekhaak op de schuif gemonteerd, strips aan de binnenzijde van de lepelsteel en extra werkverlichting.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK28SR-6E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Over Brouwer & Brouwer

Voor grondverzet in heel Noord-Nederland staat Brouwer & Brouwer bv, kortweg BBBV, garant. Met bijna 70 jaar vakmanschap kiezen zij als familiebedrijf ervoor om voorop te lopen. En dat betekent dat uw grondwerk beter, preciezer, minder milieubelastend én sneller gebeurt. Van Drenthe tot Groningen, van Friesland tot de kop van Noord-Holland. In 2016 nam BBBV Renkema in Groningen over: de specialist in kleinere kranen. Dankzij deze samenwerking huren, naast aannemers, nu ook energie/netwerkbeheerders en kabelaanleggers in heel Noord-Nederland ons voor groot én klein materieel in. Met zo’n 100 mensen en machines staat BBBV nu dus meer dan ooit voor u klaar om elke grondverzetklus tot een succes te brengen. Kijk op www.bbbv.nl voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.