Kobelco SK260LC-11 voor DDM Demontage B.V.

DDM Demontage B.V. uit De Meern heeft, via Kemp Groep, een nieuwe Kobelco SK260LC-11 in ontvangst genomen. Dit is alweer de vierde Kobelco rupsgraafmachine die Kemp Groep heeft geleverd aan de buurman. Wij wensen DDM veel veilige draaiuren en veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK260LC-11 kenmerkt zich door de ongekende prestaties, de grote efficiëntie en de hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al vele machinisten overtuigd. De nieuwe -11 generatie voldoet uiteraard aan de nieuwste Stage V-emissienormen.

Deze rupsgraafmachine is door de experts van Kemp Groep naar de eisen en wensen van DDM opgebouwd en gaat voornamelijk worden ingezet bij sloopwerkzaamheden. De SK260LC-11 is o.a. afgeleverd in firmakleur met belettering, hydraulische snelwissel, extra functies, een watersproei-installatie, Freshfilter overdruksysteem, extra werkverlichting en een gereedschapskist op de onderwagen.

Over DDM Demontage B.V.
DDM Demontage B.V. uit De Meern is een dynamisch bedrijf dat internationaal actief is op het gebied van demontage, relocatie, sloop en asbestverwijdering. Technische innovatie en een zeer hoge standaard voor veiligheid, kwaliteit en milieu zorgen ervoor dat DDM service kan leveren aan een breed aantal klanten met uiteenlopende projecten. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.ddm.eu/ddm-dat-zijn-wij

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.