Kobelco SK210LC-11E voor Oude Lashof

Oude Lashof uit Rossum (Overijssel) heeft ter vervanging van een NH Kobelco uit 2009 een nieuwe Kobelco SK210LC-11E rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De professionals van Kemp Groep in Ommen hebben de Kobelco SK210LC-11E volledig naar de eisen en wensen van vader en zoon Oude Lashof opgebouwd en afgeleverd.

De Kobelco SK210LC uit de nieuwe 11 generatie biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor de prestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. Ondanks deze kenmerken is de Kobelco SK210LC-11 één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse en voldoet uiteraard aan de strengste Stage V milieueisen.

Naast een SMP draaikantelstuk heeft Kemp Groep de Kobelco SK210LC-11E onder andere voorzien van een automatisch smeersysteem, een gereedschapskist aan de onderwagen, Trimble GPS voorbereiding, opklapbare treeplanken, extra LED-werkverlichting en afgeschuinde rupsplaten.

Over Oude Lashof
Veel werkzaamheden op uw agrarisch bedrijf kunt u zelf doen maar ook zal het regelmatig voorkomen dat u ondersteuning nodig heeft van een specialist en dan is Oude Lashof er voor u om u te ondersteunen. Ook met werkzaamheden in het grondverzet kunnen zij u helpen. Kijk op www.oude-lashof.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.