Kobelco SK210LC-11E via Broekens Gorredijk naar eindgebruiker

Broekens Gorredijk B.V. heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK210LC-11E rupsgraafmachine aan eindgebruiker Kraanverhuur Boom geleverd. De SK210LC-11E is door Kemp Groep in Ommen opgebouwd met o.a. hydraulische snelwissel, extra LED-werkverlichting en treeplank. Wij danken Broekens Gorredijk voor de fijne samenwerking!

De Kobelco SK210LC uit de nieuwe 11 generatie biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor de prestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. Ondanks deze kenmerken is de Kobelco SK210LC-11 één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse en voldoet uiteraard aan de strengste Stage V milieueisen.

Naast een hydraulische snelwissel hebben de professionals uit Ommen de Kobelco SK210LC-11E onder andere voorzien van een sloop-sorteerfunctie, extra LED-werkverlichting en treeplank. 

Over Broekens Gorredijk B.V.
Broekens Gorredijk B.V. is een modern mechanisatiebedrijf met een rijke historie. Broekens is begonnen als familiebedrijf en wordt inmiddels geleid door de vijfde generatie. Met drie vestigingen in Friesland bedient het bedrijf diverse klanten: veehouders, akkerbouwers, loonbedrijven, aannemer en openbare instellingen. Broekens is uw partner in landbouwmechanisatie. Bezoek broekens.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.