Kobelco SK210LC-11 voor Veldhuis Klarenbeek

Veldhuis Vastgoed en Machines BV uit Klarenbeek heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK210LC-11 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Namens Kemp groep Ommen overhandigde chauffeur Kevin Oosterbeek deze rupsgraafmachine aan machinist Jurgen Nieuwkamp. Dit is al de 3e Kobelco voor Veldhuis binnen korte tijd. Jurgen, veel plezierige en veilige draaiuren met de nieuwe Kobelco gewenst!

De Kobelco SK210LC uit de nieuwe 11 generatie biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor de prestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. Ondanks deze kenmerken is de Kobelco SK210LC-11 één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse en voldoet uiteraard aan de strengste Stage V milieueisen.

Over Veldhuis Klarenbeek

Het bedrijf is opgericht in 1988 en startte als verkooppunt voor stalmest aan particulieren met een groentetuin en volkstuinen. In de jaren daarna groeide het bedrijf steeds verder uit met een kraantje voor het laden van de mest, boomstronken rooien en sloop- en uitgraafwerk. Er kwamen steeds meer en grotere opdrachtgevers bij en het machinepark en bedrijfsterrein werden geregeld uitgebreid en vernieuwd. Later begon Veldhuis ook met het innemen en recyclen van afvalstoffen zoals puin, groen b-hout c-hout en bouw en sloopafval. Kijk op www.veldhuisklarenbeek.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.