Kobelco SK210HLC-10 hybride graafmachine voor Loon op Zand

Loon op Zand Grondverzet BV uit Beinsdorp heeft opnieuw een Kobelco SK210HLC-10 hybride rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Voor Loon op Zand is dit de derde Kobelco rupsgraafmachine! Wij wensen Jeroen en zijn team weer veel werkplezier met deze Kobelco. 

De professionals van Kemp Groep hebben de Kobelco SK210HLC-10 voorzien van extra contragewicht, dom onder de monoboom, treeplanken langs beide zijden, gereedschapskist op de onderwagen, geblindeerde achterruiten, extra LED-werkverlichting, overdruksysteem en een automatisch smeersysteem. Naast deze opbouwwerkzaamheden heeft de reclameafdeling van Kemp Groep de machine voorzien van professionele belettering. De Kobelco is afgeleverd met een brede bak met voorzetmes en haken voor het verplaatsen van rijplaten.

Over Loon op Zand Grondverzet BV
Al meer dan veertig jaar is Loon op Zand te Beinsdorp de gevestigde naam in de wereld van bemand machineverhuur. Loon op Zand heeft een brede kring opdrachtgevers waaronder wegenbouwers, groenbedrijven, boomverzorgers, projectontwikkelaars, gemeentelijke en provinciale instellingen maar ook particulieren. Mooie projecten waar het moderne wagen-/ machinepark, gediplomeerd en deskundige personeel door het hele land wordt ingezet. Loon op Zand is een no-nonsense bedrijf waar service en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Samen met opdrachtgevers zoeken zij de beste oplossing.Kijk op www.loon-op-zand.com voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.