Kobelco SK180LC-11 voor Bouwman’s loonbedrijf BV

Bouwman’s loonbedrijf BV uit Westbroek heeft via Kemp Groep opnieuw een Kobelco rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Op de nieuwe Kobelco SK180LC-11 werden een Kobelco SK140SRLC-3 en een Volvo EC210 CL ingeruild. We wensen de mensen van Bouwman’s loonbedrijf veel draaiplezier met de nieuwe Kobelco en danken hen voor het jarenlange vertrouwen!

De Kobelco SK180LC-11 is duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. De SK180LC-11 kenmerkt zich onder andere door de grote capaciteit. Met hetzelfde motorblok als de Kobelco SK210LC-11 en dezelfde lengte rupsketting is men verzekerd van maximale capaciteit met een zeer lage bodemdruk. De moderne motor, met toevoeging van Ad-Blue, zorgt voor lagere brandstofkosten en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen.

Door zijn grote wendbaarheid en graafkracht kan men met deze machine nog productiever werken. De SK180LC-11 biedt daarnaast een stille en comfortabele werkomgeving. De veilige cabine stelt het belang van de machinist voorop. De Kobelco SK180LC-11 is standaard al zeer goed uitgerust maar Kemp Groep heeft de machine in de werkplaats in De Meern helemaal opgebouwd naar de eisen en wensen van de klant. Denk hierbij aan onder andere een hydraulische snelwissel incl. lasthaak, maaikorffunctie, kruisbediening t.b.v. bediening verlenggiek, gereedschapskist op de onderwagen, treeplanken langs machine beide zijden opklapbaar met klompenhaken en blanke lak. Het kantelstuk is netjes overgezet. Voor een perfecte aflevering heeft Kemp Groep de machine in eigen huis voorzien van professionele belettering.

Over Bouwman’s loonbedrijf BV
Bouwman’s loonbedrijf is een familiebedrijf dat is opgericht in december 1948 door Cor Bouwman senior in Westbroek. Er werd begonnen met kleinschalige activiteiten zoals maaien en ploegen. Wat ooit begonnen is als een agrarisch loonbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een loonbedrijf dat naast de agrarische werkzaamheden ook bemande grondverzetmachines verhuurt en werkzaam is in de aannemerij. En dat al al 70 jaar op dezelfde centrale plek, precies tussen Utrecht en Hilversum. Kijk op www.bouwmansloonbedrijf.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.