Kobelco SK130LC-11 voor Loonbedrijf van der Spek

Loonbedrijf Van der Spek uit Waddinxveen heeft, via Kemp Groep, een prachtige zwarte Kobelco SK130LC-11 in ontvangst genomen. De Kobelco SK130LC-11, op 900 mm rupsplaten, vervangt een KATO HD512V met 13.500 uur op de teller. Wij wensen machinist Leendert net zoveel fijne draaiuren met deze Kobelco!

De Kobelco SK130LC-11 biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit door het grote vermogen. Daarnaast voldoet deze zeer populaire machine aan de strengste emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De machinist beschikt over een luxe cabine waarin hij omringd wordt door de nieuwste technieken. Het interieur is niet alleen mooi maar ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntegreerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking. 

De professionals van Kemp Groep in De Meern hebben de rupsgraafmachine volledig naar de wensen en eisen van Loonbedrijf Van der Spek opgebouwd. Denk hierbij o.a. aan een kantelsnelwissel, treeplanken, gereedschapskist op de onderwagen, dom onder de monoboom, overdruk, extra LED-werkverlichting, automatische smering en een extra luxe stoel. De machine is voor een perfecte aflevering in-house voorzien van professionele belettering.

Over Van der Spek
Van der Spek verricht al meer dan 25 jaar allerlei agrarische werkzaamheden, zoals; maaien, kuilen, balenpersen, slootwerk, mestdistributie, bemesting, frezen, zaaien, ploegen, eggen, kilveren en grondverzet. Het grondverzet is een steeds belangrijker onderdeel aan het worden. Mesttransport en de distributie van mest is een specialisme van Van der Spek. De klantenkring van Loonbedrijf Van der Spek bevindt zich hoofdzakelijk in Zuid-Holland en Utrecht. Kijk op www.loonbedrijfvanderspek.nlvoor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. 

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.