Kobelco SK130LC-11 voor De Kuiper Groep

De Kuiper Groep uit Noordeloos heeft, via Kemp Groep, een Kobelco SK130LC-11 in ontvangst genomen. Eerder nam De Kuiper Groep een unieke hybride Kobelco SK210HLC-10 en twee Kobelco minigravers in gebruik. Wij wensen hen wederom veel werkplezier met de nieuwe machine!

De Kobelco SK130LC-11 biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit door het grote vermogen. Daarnaast voldoet deze zeer populaire machine aan de strengste emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De machinist beschikt over een luxe cabine waarin hij omringd wordt door de nieuwste technieken. Het interieur is niet alleen mooi maar ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntegreerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking. 

De professionals van Kemp Groep in De Meern hebben de rupsgraafmachine volledig naar de wensen en eisen van De Kuiper Groep opgebouwd. Denk hierbij o.a. aan een hydraulische snelwissel, gereedschapskist op de onderwagen, extra functies, extra LED-werkverlichting, automatische smering, opklapbare treeplank aan de cabinezijde en 900 mm brede rupsplaten. De machine is voor een perfecte uitstraling voorzien van professionele belettering. Daarnaast is de machine afgeleverd met een brede bak.

Over Kuiper Groep
De Kuiper Groep uit Noordeloos is een multidisciplinair aannemersbedrijf. Voor de opdrachtgevers staat De Kuiper Groep voor kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid. Van alle disciplines beheerst De Kuiper Groep het gehele traject van ontwerp en advies tot realisatie en onderhoud. Met ruim 50 professionals willen zij de beste zijn op hun vakgebied. Kijk op www.dekuipergroep.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.