Kobelco SK130LC-11 voor Bogaard Infra BV

Bogaard Infra BV uit Bergambacht heeft opnieuw gekozen voor een Kobelco. Op deze Kobelco SK130LC-11 rupsgraafmachine is een Doosan ingeruild. Wij wensen Bogaard ook met deze Kobelco heel veel werkplezier!

De Kobelco SK130LC-11 biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit door het grote vermogen. Daarnaast voldoet deze zeer populaire machine aan de strengste emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De machinist beschikt over een luxe cabine waarin hij omringd wordt door de nieuwste technieken. Het interieur is niet alleen mooi maar ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntegreerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking. 

Bogaard Infra B.V. heeft deze rupsgraafmachine afgeleverd gekregen in de bedrijfskleuren. Daarnaast is de Kobelco SK130LC-11 o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, automatisch smeersysteem, een gereedschapskist op de onderwagen en extra werkverlichting. De BECO kantelsnelwissel en GPS-systeem zijn netjes overgezet

Over Bogaard Infra BV
Bogaard Infra BV uit Bergambacht is een aannemingsbedrijf in grond-, weg- en waterbouw dat technische werkzaamheden uitvoert zoals: bouwrijp maken, rioleringen, bestratingen, beplanting en complete terrein inrichtingen. Deze werkzaamheden verzorgen zij onder andere voor gemeente, bedrijven, instellingen en projectontwikkelaars. Kijk op www.mc-bogaard.nl voor meer informatie.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.