Kobelco SK10SR-2E voor Verhoeven Malden

Chiel Verhoeven heeft, ter vervanging van een New-Holland minigraver, een Kobelco SK10SR-2E in ontvangst genomen. Kemp Groep wenst Verhoeven Malden infraservice veel werkplezier met de nieuwe Kobelco minigraver.

De Kobelco SK10SR-2E is krachtig en door de uitschuifbare onderwagen compact en stabiel tegelijk. De joystickbediening op de Kobelco SK10SR-2E minigraver zorgt voor optimaal bedieningsgemak. In combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2.

De Kobelco SK10SR-2E minigraver voor Verhoeven Maldenis uit voorraad geleverd en bij Kemp Groep in Tiel voorzien van een hydraulische snelwissel. LED-werkverlichting en afgeleverd met een banaanbak.

Over Verhoeven Malden infraservice
Verhoeven Malden infraservice is gespecialiseerd in grondverzet, rioolaanleg en sloopwerken in de regio Nijmegen. Zij werken voor zowel particulieren als overheden en bedrijven. Kijk op www.verhoevenmalden.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.