Kobelco SK10SR-2E voor Van Dijk Hoveniers Leersum

Van Dijk Hoveniers Leersum heeft een prachtige nieuwe groene Kobelco SK10SR-2E in ontvangst genomen. Kemp Groep leverde deze populaire minigraver af met een hydraulische snelwissel, ledverlichting, vetspuitsteun en een brede bak.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Over Van Dijk Hoveniers Leersum
Sinds 1999 het Hoveniersbedrijf van Leersum voor al uw tuinonderhoud, aanleg en verzorging van landgoederen voor gemeenten en bedrijven. Johan van Dijk heeft in al die jaren een brede ervaring ontwikkelt. Allerlei werkzaamheden, maar ook een uitgebreid machine- en wagenpark maken de aanpak van Van Dijk Hoveniers Leersum solide. Kijk op www.vandijkhoveniers.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Personaliseer jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.