Kobelco SK10SR-2E voor Timmerarends Tuinaanleg

Timmerarends Tuinaanleg uit Montfoort heeft onlangs een Kobelco SK10SR-2E in ontvangst genomen. De minigraver is door de professionals in De Meern opgebouwd met o.a. een hydraulische snelwissel. Kemp Groep wenst Timmerarends veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK10SR-2E is krachtig en door de uitschuifbare onderwagen compact en stabiel tegelijk. De joystickbediening op de Kobelco SK10SR-2E minigraver zorgt voor optimaal bedieningsgemak. In combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2.

De Kobelco SK10SR-2E minigraver voor Timmerarends Tuinaanleg is uit voorraad geleverd en bij Kemp Groep in De Meern voorzien van een hydraulische snelwissel. Daarnaast is de machine afgeleverd met een banaanbak, brede bak, puinriek en boomwortelmes. Voor de complete aflevering is de minigraver voorzien van professionele belettering. 

Over Timmerarends Tuinaanleg

Timmerarends Tuinaanleg is opgericht door eigenaar Bernard Timmerarends. Het hoveniersbedrijf gevestigd te Montfoort is jong, ambitieus en gespecialiseerd in o.a. tuinaanleg en houtwerk. 

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.