Kobelco SK10SR-2E voor Stefan van den Berg Bestrating

Stefan van den Berg Bestrating uit Bergambacht heeft onlangs een Kobelco SK10SR-2E minigraafmachine in gebruik genomen. Uit handen van Bram van Schilt, verkoopadviseur bij Kemp Groep, ontving Stefan als extraatje de ‘Kobelco Mystery Box’. Interesse in een Kobelco minigraver? Bel een verkoopadviseur of vraag een offerte aan via onze machine-configurator.

Deze veelzijdige minigraver biedt volwaardige prestaties in compact formaat. Met een groot werkbereik, uitschuifbare onderwagen en betrouwbare constructie is deze Kobelco SK10SR-2E perfect voor aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met deze machine.

De Kobelco SK10SR-2E minigraver voor Van den Berg is uit voorraad geleverd en voorzien van hydraulische snelwissel incl. lasthaak en extra Led-werkverlichting.  Daarnaast is de Kobelco SK10SR-2E afgeleverd met extra bakken.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.