Kobelco SK10SR-2E voor Gebr. van Schaik

Gebr. van Schaik Sloop en Grondwerk uit Wilnis heeft onlangs een Kobelco SK10SR-2E minigraafmachine in ontvangst genomen. Deze veelzijdige minigraver biedt volwaardige prestaties in compact formaat. Kemp Groep wenst Gebr. van Schaik veel werkplezier met de nieuwe Kobelco minigraver.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met deze machine.

De Kobelco SK10SR-2E minigraver voor Gebr. van Schaik is uit voorraad geleverd en bij Kemp groep in De Meern voorzien van een hydraulische snelwissel en afgeleverd met een puinriek.

Over Gebr. van Schaik Sloop en Grondwerk

Gebr. van Schaik Sloop en Grondwerk, gevestigd in Wilnis, is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in sloop- en grondwerkzaamheden. Of het nu gaat om het slopen van gebouwen, het uitvoeren van grondwerken voor bouwprojecten, Gebr. van Schaik kan een breed scala aan projecten aanpakken.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.