Kemp Schalkwijk kiest opnieuw voor Kobelco!

Na een hybride Kobelco heeft Kemp Schalkwijk een nieuwe Kobelco SK75SR-7 in gebruik genomen. Kemp Groep leverde deze rupsgraafmachine en bouwde ‘m op naar wens van Kemp Schalkwijk, met een stelgiek. De stelgiek zorgt voor meer graafbereik en flexibiliteit en het maakt het de machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes.

De compact draaiende Kobelco SK75SR-7 2PB rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Deze Kobelco SK75SR-7 is door Kemp Groep in De Meern uitgerust met een tweedelige giek en afgeleverd in de bedrijfskleuren en met belettering van Kemp Schalkwijk. Daarnaast is de machine voorzien van een hydraulische snelwissel en een lekolieleiding.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Kemp Schalkwijk

Kemp Schalkwijk is actief op het brede gebied van groenvoorziening, landschapsinrichting, beheer en onderhoud. Zij beheersen de gehele cyclus vanaf het planten van bomen en struiken, het onderhoud van groen, tot en met het versnipperen van takken en boomstammen tot houtsnippers. Tot de voornaamste werkzaamheden behoren het rooien van bomen bij overheden, landgoedeigenaren en particulieren. Het hout wat vrij komt verwerken ze op een zo hoogwaardig mogelijke wijze binnen of buiten het bedrijf. Kijk op www.kempschalkwijk.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van een nieuwe graafmachine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.