Hukro kiest voor de bewezen kwaliteit van de Kobelco SK350LC-11

Hukro uit Hengelo heeft wederom een Kobelco rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Dit is de derde SK350LC die aan Hukro geleverd wordt. De nieuwe aanwinst vervangt een Caterpillar 336FL uit 2017 met 8431 uur op de teller. Wij danken Hukro voor het vertrouwen en wensen hen wederom veel werkplezier met de Kobelco SK350LC-11!

De Kobelco SK350LC-11 uit de nieuwe -11 generatie biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is deze Kobelco SK350LC-11 zuinig, stil en milieuvriendelijk. Daarnaast is de cabine ruim opgezet en biedt het de machinist veel zicht op de werkzaamheden.

Deze Kobelco SK350LC-11 rupsgraafmachine is door Kemp Groep o.a. uitgerust met een Oil Quick snelwisselsysteem, slooprek voor de voorruit, automatisch smeersysteem, extra werkverlichting en een FreshFilter overdruksyteem. Verder is de machine voorzien van 27MC, NTZ fijnfilter, cycloonfilter, BMWT startonderbreker en een opklapbare treekpank langs één zijde van de machine.

Over Hukro
Hukro is voornamelijk actief in de sloop en weg- en waterbouw. Naast dat Hukro zich verhuurt als machinist is hij natuurlijk in eerste instantie met de Kobelco rupsgraafmachine in de weer.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook deze Kobelco SK350LC-11 rupsgraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.