Dubbele aflevering bij Gerard van Etten uit IJsselmuiden

Loonbedrijf G. van Etten uit IJsselmuiden heeft zowel een Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine als een Schaeff TL100 wiellader in gebruik genomen. Beide machines zijn bij Kemp Groep in Ommen volledig naar wens van G. van Etten opgebouwd. Wij danken Gerard van Etten voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

De Kobelco SK85MSR-7 is in Ommen naar wens van Van Etten opgebouwd met een SMP draaikantelstuk, gereedschapskist op de onderwagen en werkverlichting. Daarnaast is de machine afgeleverd in de bedrijfskleuren van G. van Etten en afgeleverd inclusief belettering.

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Ook de Schaeff TL100 is afgeleverd in de bedrijfskleuren en met belettering. Daarnaast is deze machine compleet opgebouwd met onder andere centrale smering en werkverlichting. Tevens is de wiellader afgeleverd met palletbord, dichte bak en puinbak. Deze shovel zal onder andere ingezet worden bij werkzaamheden in en rond de kassen in IJsselmuiden en de Noordoostpolder.

Over Loonbedrijf G. van Etten 
In 1961 is Jaap van Etten zich bezig gaan houden met tuinbouwloonwerk. Het bedrijf bleef door de jaren heen gestaag groeien en telt nu 85 vaste werknemers. Doordat de werkzaamheden in het noorden toenamen, is er in januari 2002 een nevenvestiging in IJsselmuiden gestart. Deze vestiging word geleid door Gerard van Etten. Per 1 januari 2009 is Agrarisch Loonbedrijf Gerard van Etten B.V. een geheel zelfstandige onderneming geworden. Zij zijn gespecialiseerd in GWW-werkzaamheden, tuinbouw en groenvoorziening. Kijk op www.loonbedrijfvanetten.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen machine zelf samenstellen!

Alle machines binnen het leveringsprogramma van Kemp Groep zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.