Dijkstra Huisman Infra kiest opnieuw voor een Atlas

Dijkstra Huisman Infra uit Drachten heeft wederom een Atlas 160W mobiele graafmachine (vanaf jan. 185W) aan het machinepark toegevoegd. Uit handen van Henk ten Klooster ontving machinist Geert Willem Nijboerde sleutels. Kemp Groep dankt Dijkstra Huisman Infra voor het vertrouwen en wenst hen veel plezier met de nieuwe Atlas.

De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De 160W mobiele kraan is een krachtige en veelzijdig inzetbare machine, geschikt voor bijvoorbeeld zwaardere wegenbouw (riolering), sloopwerken en dergelijke. De Deutz TCD 6.1 motor heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw. min) een laag brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas 160W met stalen spatborden is door Kemp Groep in Ommen volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van Dijkstra Huisman Infra. Denk hierbij aan o.a.: een Engcon draaikantelstuk met grijpermodule, treeplank inclusief klompenhaken en extra werkverlichting.

Over Dijkstra Huisman Infra
Dijkstra Huisman Infra is al ruim 20 jaar actief op het gebied van infrastructurele werken. Naast grond- en straatwerk verrichten zij rioleringswerkzaamheden en leveren zij bestratingsmaterialen, grind, grond en zand. Kijk op www.dijkstrahuisman.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.