Bove blijft verhuurprogramma uitbreiden met BOMAG

Verhuurmaatschappij Bove heeft wederom een BOMAG wals in ontvangst genomen. Na diverse asfalt tandemwalsen en grondwalsen voegt Bové ook een BOMAG BW11RH-5 bandenwals toe aan het verhuurprogramma. Bij Bove vindt u uitsluitend hoge kwaliteit machines welke, nieuw of gebruikt, zijn onderhouden met een passie voor verdichting en met het oog op de wensen van de gebruiker. De BOMAG walsen zijn daarom een perfecte aanvulling op dit machinepark.

Deze wals heeft een werkbreedte van 1,73 meter en het basis model weegt ca. 5.400 kg. Deze wals is voorzien van extra ballast op een totaalgewicht van 9 Ton uitgeleverd, verder voorzien van airco, werk- en verkeers-verlichting, extra grote spiegels en thermische schorten, radio, luxe draaibare stoel, enz. Deze compactere bandenwals kan makkelijk ingezet worden in krappe werkomstandigheden, zoals voor fietspaden, waar de BW28RH bandenwals te groot voor is.

Het kneedeffect van de rubberen banden garandeert een uitstekende dekking van het oppervlak. En zoals bij de zwaardere BOMAG bandenwalsen, is ook de BW11RH voorzien van een ruime en geluidsarme cabine. Bovendien zorgen de 3 versnellingen op de hydrostatische aandrijving voor een groot klimvermogen en het behalen van een maximum snelheid van wel 20km/u.

Voor ieder type werk is er bij Kemp Groep een geschikte wals beschikbaar. Meer weten over de verschillende asfaltwalsen? Kijk op www.kemp-groep.nl of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Bove Verhuurmaatschappij
Bove is een verhuurmaatschappij die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van verdichtingsmachines. Onlangs vierde het bedrijf haar 40ste verjaardag en daarmee is de naam een heus begrip in de Nederlandse wegenbouw. Bove draagt zorg voor een verhuurvloot van maar liefst 350 verdichtingsmachines verdeeld over 3 depots en daarmee is het bedrijf te vinden in: Amsterdam, Etten-Leur en Joure. Van trilplaten tot en met 24 tons bandenwalsen, Bove verhuurt het allemaal! Kijk op www.bove.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wals
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact
met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.