Bottelier neemt vierde Kobelco in ontvangst!

Bottelier Slooptechniek B.V. heeft als laatste de vier Kobelco’s een SK350LC-11E rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De SK260LC-11E, SK300LC-11E en de SK500LC-11 zijn onlangs al afgeleverd bij het sloopbedrijf uit Haarlem. Wij wensen de machinist van Bottelier veel werkplezier met de nieuwe SK350LC-11E en danken Bottelier voor het vertrouwen!

Prestaties, ultiem comfort en productiviteit gaan hand in hand bij deze Kobelco graafmachine. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd. Naast de ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid, voldoet deze machine ook aan de stage V-emissienormen. De Kobelco SK350LC-11E kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem en de standaard luxe uitrusting.

De professionals van Kemp Groep hebben de machine net zoals de vorige drie volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van Bottelier. Denk hierbij o.a. aan: een OilQuick-systeem, cycloonfilter, FreshFilter overdruksysteem, afgeschuinde rupsen en NTZ fijnfilter. Daarnaast extra hydraulische functies (proportioneel bediend); hamerfunctie, rotorfunctie, grijperfunctie en crusherfunctie. Ook is de machine voorzien van losse 8 mm beplating onder-bovenwagen, vandalisme beplating met opberg box, een slooprek op het voorraam, extra LED-werkverlichting en een gereedschapskist op de onderwagen.

Over Bottelier Slooptechniek B.V.

Bottelier Slooptechniek B.V. uit Haarlem biedt sinds 1970 projectoplossingen voor gehele amovatieprojecten in elke sector om u te ontzorgen. Slopen is deskundig maatwerk, daarom onderstreept Bottelier het belang van totaaldienstverlening op het gebied van sloopwerken. Kijk op www.bottelierbv.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.