BOMAG combiwals voor VDBH 

VDBH West B.V., uit Stolwijk heeft, via Kemp Groep, een BOMAG BW120AC-5 combiwals in ontvangst genomen. Een rol aan de voorzijde en vier banden aan de achterzijde maken de BW120AC-5 flexibel inzetbaar. Kemp Groep wenst VDBH veel werkplezier met deze BOMAG wals!

De 2.700 kg wegende BOMAG BW120Ac-5 tandemwals heeft een vermogen van 18,5 kW en werkbreedte van 1.200 mm. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maakt de BW120AC-5 flexibel inzetbaar.

Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over VDBH West

Bij VDBH West zijn ze het over één ding eens: er gaat niets boven buiten! VDBH West geeft een mooie invulling aan jouw buitenruimte. Ze maken parkeerplaatsen groener, parken toegankelijker en schoolpleinen leuker. Daarbij houden ze altijd rekening met de functionaliteit van de buitenruimte en hoe deze daadwerkelijk gebruikt gaat worden. VDBH is van begin tot eind betrokken bij de realisatie van het project. Grondwerk, straatwerk, aanplanting, ze doen het allemaal in eigen beheer met onze eigen mensen. Kijk op www.vdbhwest.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!

Alle Bomag walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.