BOMAG BW120AD-5 voor Stehouwer

Stehouwer Buitenruimte & Infra uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft, via de Kemp Groep, een nieuwe BOMAG BW120AD-5 tandemwals in ontvangst genomen. Deze tandemwals is afgeleverd in de bedrijfskleur van Stehouwer. Wij wensen Stehouwer Buitenruimte & Infra veel werkplezier met deze nieuwe BOMAG wals!

De BOMAG BW120AD-5 tandemwals is met een gewicht van 2.700 kg en 1.200 mm werkbreedte één van de populairste tandemwalsen uit het leveringsprogramma van BOMAG en Kemp Groep. Wat de tandemwalsen verder populair maakt is het meetsysteem van BOMAG, de Economizer. Dit systeem geeft op eenvoudige en overzichtelijke wijze al tijdens het verdichten inzicht in de bodemdichtheid, in combinatie met de asfalttemperatuurmeter maakt dit het verdichten eenvoudiger en nauwkeuriger.

Het complete programma BOMAG tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door het goede zicht op de werkzaamheden.

Deze tandemwals is naast de basisuitvoering zoals neerklapbare rolbeugel, zwaaiverlichting en stoelverwarming ook voorzien in firmakleur.

Over Stehouwer Buitenruimte & Infra

In 2016 startte Maarten Stehouwer als zelfstandige. Het omslagpunt kwam toen het hoofdkantoor van Perfectkeur in Ridderkerk hen de opdracht gunde om het hele buitenterrein aan te leggen. Het was voor Maarten het begin van Stehouwer Buitenruimte & Infra. U kunt bij Stehouwer terecht voor grondwerkzaamheden, kleinschalige rioleringswerken, wegenbouw en houtconstructies. Voor meer informatie gaat u naar: https://stehouwerinfra.nl/

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!

Alle BOMAG-walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een
verkoopadviseur of langskomen
op een van onze vestigingen?
U bent altijd welkom!
Neem contact met ons op voor de
mogelijkheden,bel 030 666 60 66,
mail naar info@kemp-groep.nl
of stel uw vraag door ons
contactformulier in te vullen.