Wederom BOMAG asfalteermachine voor Rusch Asfalt BV

Rusch Asfalt BV uit Doesburg heeft uit handen van Jan-Willem Geessink, BOMAG specialist bij de Kemp Groep, een nieuwe BOMAG BF200C-2 asfalteermachine in ontvangst genomen. Na de BF700C-3 van afgelopen jaar, is deze BF200C-2 opnieuw een mooie toevoeging aan het machinepark van het bedrijf. De BF200C-2 vervangt een Dynapac uit 2018. Wij wensen Rusch opnieuw veel werkplezier met de nieuwe BOMAG asfalteermachine!

De BOMAG BF200C-2 voor Rusch Asfalt BV is uitgerust met een 2,0 meter balk welke standaard is voorzien van MagmaLife. Door dit verwarmingssysteem is de balk zeer snel op bedrijfstemperatuur. Verder is de asfalteermachine standaard voorzien van LED werkverlichting rondom, zijschot verwarming, reinigingsunit met slanghaspel, opklapbare schrapers voor de rupsen, verstelbare rij-pen links en rechts, mechanische balkverbreding met Quick-koppeling van 2,00 naar 2,70 meter, hydraulische wormhoogte, hydraulische dak-profiel verstelling en MOBA nivellering set.

Verder op klantwens door de specialisten van de Kemp in De Meern uitgerust met verschillende opties zoals RVS opbergkisten rechts en links, hark en schepsteun achter op machine, extra LED verlichting boven de transportladders, bediening dak-profiel verstelling aan beide zijden onder in het dashboard bij gemonteerd.

BOMAG biedt een ruim assortiment aan asfalteermachines. Voor alle voorkomende asfalt soorten levert de Kemp Groep asfalteermachines met een werkbreedte van 1,1 tot wel 10,0 meter. De 6 ton wegende BOMAG BF200C-2 heeft een hydraulische verstelbare werkbreedte van 1.100 – 2.000 mm.

Over Rusch Asfalt BV

Rusch Asfalt BV is een moderne asfaltaannemer. Het specialisme is het leveren/ verwerken van asfalt en het aanbrengen van asfaltverhardingen. Verder kunt u bij Rusch ook terecht voor klein en groot asfaltonderhoud, – reparaties, visuele inspecties, wegmarkeringen en meer! En niet te vergeten voor een goed advies. Voor veel situaties kunnen zij een oplossing op maatwerk aanbieden.

Door een jarenlange ervaring met het product “asfalt” gekoppeld met het op peil houden van kennis en nieuwe ontwikkelingen zijn zij helemaal klaar voor de toekomst.

Rusch Asfalt BV streeft ernaar om op een hoog kwaliteitsniveau haar opdrachtgevers te dienen op een wijze die positief bijdraagt aan onze maatschappij. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzaam hergebruik van materialen en grondstoffen die geproduceerd worden met zo min mogelijk energie. Kijk op www.ruschasfalt.nl voor meer informatie.