BENS rupsdumpers gaan als warme broodjes!

BENS rupsdumpers zijn het perfecte aanvullende product! Zeker in deze periode van het jaar zijn ze onmisbaar in het grondverzet. Deze zes klanten namen deze maand een BENS 300R in gebruik: Arie Hogendoorn Materieel B.V., Handels- en bestratingsbedrijf P. Graveland B.V., Loon- en Grondverzetbedrijf Smits B.V., Loon- en Grondverzetbedrijf W.J.C. van Vliet B.V., Midejo Machines B.V. en De Kuiper Groep Materieel BV. De BENS rupsdumpers zijn zeer snel uit voorraad te leveren, dus vraag nu een offerte aan via onze machine-configurator!

De BENS 300R biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijke bedieningspaneel met LED-scherm. De uniek draaiende laadbak heeft een laadvermogen van maar liefst 3.000 kg. Met het eigen gewicht van ca. 2.650 kg en met een volle laadbak komt de bodemdruk op slechts 0,39 kgf/cm2. De hydrostatische transmissie met dubbele rijpompen zorgt voor perfecte terreineigenschappen en in combinatie met de krachtige en zuinige Stage V motor is dit een product van Japanse topkwaliteit. De machinist heeft goed zicht op elke situatie door de LED-werkverlichting en de omkeerbare stuurinrichting. Hierdoor rijdt de machinist altijd vooruit. De canopy biedt optimale veiligheid voor de machinist.

Binnen het leveringsprogramma van Kemp Groep vallen diverse merken en typen rupsdumpers. Voor BENS zijn dat de 120R, 160R en de 300R met laadvermogens van 1,2 tot 3 ton laadvermogen. Van KATO en Morooka zijn er in totaal tien modellen beschikbaar met laadvermogens van 3,5 tot 25 ton. Ook beschikbaar met een 360° roterende bovenwagen. Kortom, voor iedere klus bieden wij een passende rupsdumper!

Start met het samenstellen van je eigen rupsdumper!

Alle rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.