Atlas 350MH Stage V voor Van Hout Kabel Recycling

Van Hout Kabel Recycling, onderdeel van Van Hout Group, heeft een Atlas 350MH Stage V mobiele recyclingmachine in ontvangst genomen. Deze Atlas 350MH werd geleverd door Kemp Groep. Wij wensen Van Hout veel werkplezier met de nieuwe Atlas overslagmachine!

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine, pendelende steunpoten en massieve banden, is voorzien van een Stage V motor. Deze schone en stille motor is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een zeer groot bereik. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

Af-fabriek is de basismachine voor Van Hout uitgerust met 4 steunpoten, gestrekte monogiek (10.600 mm), lange knikarm (7750 mm), liftcabine traploos in hoogte verstelbaar (2700 mm). Bij Kemp Groep in Tiel is de machine verder opgebouwd met onder andere extra camera, extra werkverlichting, carkit, weegsysteem en uitbreiding centrale smering. Daarnaast is de machine afgeleverd met opklapbare treeplank, geblindeerde ruiten en een poliepgrijper.

Over Van Hout

Van een klein familiebedrijf is de Van Hout Group uitgegroeid tot een wereldwijd opererend concern waar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen de basis principes zijn. In de diverse aangesloten bedrijven is het specialisme aanwezig voor o.a. trading en recycling van ferro- en non- ferro metalen, recycling van alle soorten grond- en kunststofkabels, electroschroot en electronica, ontmanteling van transformatoren en generatoren en flotatie van “heavy metals” en gemengde metalen. De handels- en productiebedrijven zijn zowel in Europa als in Azië gevestigd. Met name Hongkong, China en Thailand zijn hierin belangrijk. De bedrijven beschikken over all ter plaatse vereiste vergunningen en certificeringen. De Van Hout Group investeert permanent in groei. Groei in kwaliteit, kennis, milieuzorg en innovatie. Kijk op hout-kabelrecycling.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van poliepgrijper tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.