Atlas 350MH overslagmachine voor Gebroeders Jansen BV

Gebroeders Jansen BV uit Coevorden heeft via Kemp Groep in Ommen een Atlas 350MH mobiele recyclingmachine in ontvangst genomen. Deze Atlas 350MH vervangt een Terex | Atlas TM350 met 29.000 uur op de teller. Erik Vogelzang en Henk ten Klooster wensen Johan en Henk Jansen veel werkplezier met deze jong gebruikte Atlas!

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine, pendelende steunpoten en massieve banden, beschikt over een schone en stille motor die goed is voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een zeer groot bereik. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

Bij Kemp Groep in Ommen is de machine tot in de puntjes bijgewerkt en voorzien van massieve banden, treeplank, camerasysteem en extra werkverlichting. De Kinshoffer poliep is ook vakkundig aangebouwd door de monteurs in Ommen.

Gebroeders Jansen BV
Gebroeders Jansen BV is een echt familiebedrijf en bestaat al sinds 1943. Toen begon Hendrik Jansen, de overgrootvader van de huidige eigenaars, met zijn werkzaamheden in de binnenstad van Coevorden. Het was zwaar werk; Hendrik Jansen deed alles met de hand en het vervoeren van oud ijzer ging per transportfiets of per bakfiets en later met paard en wagen. Tegenwoordig verwerkt Jansen ongeveer 25.000 ton metaal. Het gaat daarbij onder andere om: zink, lood, roestvrij staal, verschillende soorten aluminium en koper en om diverse soorten kabels en accu’s. Kijk op www.jansenmetaalrecycling.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van poliepgrijper tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Vul op onze website een formulier in als u ook op zoek bent naar een gebruikte machine of check het huidige aanbod. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar die passende machine.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.