Atlas 165Wsr voor Dijkstra Huisman Infra

Dijkstra Huisman Infra uit Drachten heeft onlangs een zeer compleet uitgeruste Atlas 165Wsr mobiele graafmachine in gebruik genomen. Deze nieuwe Atlas 165Wsr vervangt een Atlas 150W met ruim 8.500 draaiuren.Wij wensen firma Dijkstra Huisman Infra weer net zoveel werkplezier met deze Atlas!

Ondanks de zeer korte oversteek is deze machine zeer stabiel en worden er tijdens hijswerkzaamheden geen concessies gedaan. In deze ‘Short Range’ klasse heeft hij zelfs de grootste hefcapaciteit. De meest gekozen versie met stelgiek geeft de machinist de mogelijkheid om zeer kort op de machine te werken. Of het nu op de krappe bouwplaats is of langs de smalle weg tijdens maaiwerkzaamheden, de compact draaiende Atlas is overal goed en veilig inzetbaar.

Stage 5
De Stage 5 motor van de Atlas 165Wsr levert 143 pk en de emissienormen voldoen aan de strengste eisen. De AdBlue tank heeft een inhoud van 32 liter en is zeer goed bereikbaar en dus eenvoudig bij te vullen.

Hydrauliek
De Atlas 165Wsr kenmerkt zich door een maximale olieopbrengst van 240l/min en is voorzien van het AWE 5 Load Sensing systeem en standaard uitgevoerd met twee extra functies. De drie vooraf geprogrammeerde standen (Fine, Eco en Power) geeft de machinist de mogelijkheid om bij elke taak de juiste instelling te kiezen.

Comfort
De cabine, met vernieuwd display, is zeer ergonomisch verantwoord, comfortabel en standaard voorzien van vele extra’s die de dagelijkse werkzaamheden van de machinist zeer plezierig maken. Denk hierbij aan onder andere; proportionele bediening, airconditioning, een lucht geveerde stoel en veel beenruimte. Zoals bij elke Atlas heeft men uitstekend zicht op de werkzaamheden en de omgeving.

Uitrusting
Deze Atlas 165Wsr is door Kemp Groep voorzien veel extra’s. Denk hierbij aan o.a. een Engcon draaikantelstuk met gripper, extra werkverlichting, gereedschapskist op de onderwagen, centrale smering, treeplanken en dansonderdrukking op de grondarm.

Over Dijkstra Huisman Infra
Dijkstra Huisman Infra is al ruim 20 jaar actief op het gebied van infrastructurele werken. Naast grond- en straatwerk verrichten zij rioleringswerkzaamheden en leveren zij bestratingsmaterialen, grind, grond en zand. Dijkstra Huisman Infra beschikt over een modern machinepark waardoor zij in staat zijn om alle voorkomende werkzaamheden in eigen beheer uit te kunnen voeren. Kijk op www.dijkstrahuisman.nl voor meer informatie en alle werkzaamheden.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.