Atlas 165W voor Geurs

Geurs Loon- Grondverzet- en Transportbedrijf uit Hengeveldeheeft uit handen van Henk ten Klooster, verkoopadviseur bij Kemp Groep, een nieuwe Atlas 165W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. De Atlas is bij Kemp Groep in Ommen volledig naar de eisen en wensen van de klant opgebouwd. Kemp Groep wenst Johan Vogt en zijn teamveel draaiplezier met de Atlas!

De mobiele Atlas graafmachines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De nieuwe Deutz TCD 4.1 Stage V motor heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het lage motortoerental een aantrekkelijk brandstofverbruik. De circa 17,3 t wegende Atlas 165W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de moderne en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. 

De mobiele graafmachine op brede Groundcare banden en met stalen spatborden is door Kemp Groep compleet opgebouwd met o.a. een Rototilt draaikantelstuk, extra functies, trekhaak en extra werkverlichting.

Over Geurs Loon- Grondverzet- en Transportbedrijf
Geurs Loon- Grondverzet- en Transportbedrijf uit Hengevelde (Overijssel) is een veelzijdig bedrijf. Geurs staat voor u paraat met een gemotiveerd en deskundig team van ca. 35 medewerkers. Men beschikt over een uitgebreid en modern machinepark. Kijk op www.geurshengevelde.nl voor meer informatie.

START MET HET SAMENSTELLEN VAN JE EIGEN KRAAN!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.