Atlas 160W voor Van Schie Groep

Van Schie B.V. uit Mijdrecht heeft een Atlas 160W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Deze Atlas vervangt een Atlas 1605 met bijna 20.000 uur op de teller! Kemp Groep wenst Van Schie weer net zoveel fijne draaiuren met deze nieuwe Atlas.

De mobiele Atlas graafmachines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 6.1 Stage V motor heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het lage motortoerental een aantrekkelijk brandstofverbruik. De Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de moderne en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Kemp Groep heeft de Atlas 160W, in de unieke kleurcombinatie van Van Schie, uitgerust met o.a. een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, overdruksysteem, centrale smering, kunststof spatborden, treeplank, extra gereedschapskist aan de onderwagen, extra LED-werkverlichting en trekhaak met koker in het schuifblad.

Over Van Schie
De Van Schie Groep bestaat uit de bedrijfsonderdelen Van Schie B.V., Van Schie Kraanverhuur B.V., Mowi-Nederland B.V., HP Staal BV en Janson Bridging B.V. Stuk voor stuk zeer ervaren bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw. Al meer dan 50 jaar werken zij voor de overheid, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Met name voor projecten in de Randstad, maar voor zaken als de materieelverhuur en uitvoering van de geluidsschermen of specialistische werken, is men actief in heel Nederland. Kijk op www.vanschie.com voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.