Atlas 160W voor Kustermans

Loonbedrijf Huub Kustermans uit Zundert heeft opnieuw een Atlas 160W mobiele graafmachine in gebruik genomen. Deze Atlas 160W vervangt een Atlas 160W met bijna 11.000 uur op de teller. Wij wensen Kustermans veel werkplezier met de nieuwe 160W!

De mobiele Atlas kranen staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De nieuwe Deutz TCD 6.1 Stage V motor heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het lage motortoerental een aantrekkelijk brandstofverbruik. De circa 16,5 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de moderne en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. 

De mobiele graafmachine met stalen spatborden van Kustermans is door Kemp Groep compleet opgebouwd en afgeleverd met onder andere een hydraulische snelwissel, opklapbare treeplank, gereedschapskist met lades, trekhaak verzonken in het schuifblad, slof onder het schuifblad, 360 graden camera, extra LED verlichting en extra functies. Daarnaast is de Atlas 160W afgeleverd met een brede bak met voorzetmes.

Over Loonbedrijf Kustermans
Loonbedrijf Kustermans is van begin af aan actief in het agrarisch loonwerk. Later is Kustermans ook steeds meer werk gaan doen in het grondverzet, cultuurtechniek en sloopwerkzaamheden. Kijk op www.loonbedrijfkustermans.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.