Atlas 150W voor Van der Kroft

Marius van der Kroft uit Leidschendam heeft via Kemp Groep een Atlas 150W mobiele graafmachine ontvangen. De nieuwe Atlas 150W vervangt een 150W met 21.500 draaiuren! Wij danken Marius voor het vertrouwen en wensen hem veel veilige en plezierige draaiuren met zijn nieuwe Atlas machine toe!

Naast sterk, stabiel en zuinig is de Atlas 150W mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine en vernieuwde Climate Control. De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw. min.) een laag brandstofverbruik. De Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

Onlangs zijn de typeaanduidingen van de Atlas machines meer in lijn gebracht met gewichten van de machines. Hierdoor heet een Atlas 150W tegenwoordig een Atlas 165W.

De mobiele graafmachine is in Tiel vakkundig opgebouwd door onze professionals, voorzien van o.a. een hydraulische snelwissel, extra LED-werkverlichting, treeplank, dansonderdrukking op de grondarm en hoogtebegrenzing op hef-en stelarm.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.