Atlas 150W voor Sneekes

Fa. A. Sneekes & Zn. Uit Schagerbrug heeft een compleet opgebouwde Atlas 150W in ontvangst genomen. Deze mobiele graafmachine vervangt twee Atlassen 1505M uit 2004 en 2007. Wij wensen Sneekes & Zn. heel veel werkplezier met de nieuwe Atlas!

Naast sterk, stabiel en zuinig is de nieuwste Atlas 150W mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine! De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw.min.) een laag brandstofverbruik. De circa 15,6 ton wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

De compleet opgebouwde Atlas 150W met stalen spatborden is door Kemp Groep o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, Engcon draaikantelstuk met gripper, stalen leidingen op de giek, dansonderdrukking op de grondarm, trekhaak in het schuifblad, gereedschapskist op de onderwagen, opklapbare treeplank, FreshFilter overdruksysteem, centrale smering, 360 graden camera, extra LED verlichting en extra functies. Daarnaast is de mobiele graafmachine afgeleverd met brede bak.

Over Fa. A. Sneekes & Zn.

Fa. A. Sneekes & Zn. uit Schagerbrug is van oorsprong een veehouderijbedrijf. Rond 1960 is A. Sneekes sr. zich op kleine schaal bezig gaan houden met het uitvoeren van agrarisch loonwerk. In de loop der jaren werd het eenmansbedrijf, een familiebedrijf. Tegenwoordig telt Fa. A. Sneekes & Zn. zestien werknemers en is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig middelgroot bedrijf. U kunt hier terecht voor verschillende werkzaamheden zoals GWW, agrarisch loonwerk, bodemdrainage, landbouwmechanisatie en meer. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.fa-sneekes.nl/

START MET HET SAMENSTELLEN VAN JE EIGEN KRAAN!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.