Atlas 150W voor Ben Janssen Verhuur Grondverzet B.V.

Ben Janssen Verhuur Grondverzet B.V. uit Den Haag heeft, uit handen van Bram van Schilt, de sleutels van een nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Dit is trouwens niet de eerste Atlas voor Janssen. Ben Janssen roemt de Atlas om de betrouwbaarheid. Kemp Groep wenst Ben Janssen veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst.

Naast sterk, stabiel en zuinig is de Atlas 150W mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine. De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw. min.) een laag brandstofverbruik. De circa 15,6 ton wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

De nieuwe Atlas 150W is door Kemp Groep compleet naar wens van Ben Janssen Verhuur Grondverzet B.V. opgebouwd. De mobiele graafmachine is uitgerust met onder andere een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, LED-werkverlichting, treeplank voor de cabinedeur, BKT-banden en een trekhaak verzonken in het schuifblad.

Over Ben Janssen Verhuur Grondverzet B.V.
Ben Janssen Verhuur Grondverzet B.V. uit Den Haag heeft zichgespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines, aanneming van grondwerken en sloopwerken. Ook voor waterwerken, rioleringswerken, groenaanleg en onderhoud bent u bij Janssen aan het juiste adres. Ook veel werkzaamheden op en rond het strand, zoals het verwijderen van opgewaaid zand en de allerlei werkzaamheden voor de diverse strandtenten weet men Janssen te vinden. Ben Janssen is al jaren een begrip in Den Haag en omstreken.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een (vrijblijvende) offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. 

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.