Atlas 140W mobiele graafmachine voor ECG

Explosive Clearance Group (ECG) uit Wijchen heeft, via Kemp groep, een Atlas 140W in gebruik genomen. Deze nieuwe mobiele graafmachine vervangt een Volvo EW160B en gaat onder andere ingezet worden bij het opsporen van ontplofbare oorlogsresten (OOO).De machine is bij Kemp Groep in Tiel zeer compleet uitgerust en wordt nog verder uitgerust met hoogwaardig veiligheidsglas.

De Deutz TCD 4.1 L4 Stage V motor heeft een vermogen van 90 KW/121 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw.min) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De Atlas 140W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De professionals van Kemp Groep hebben de Atlas zeer compleet uitgerust met onder andere hydraulische snelwissel, overdruk, centrale smering, dansonderdrukking op de grondarm, drukloze retourleiding en een rijsignaal (ruis). Daarnaast is de machine volledig in de blauwe bedrijfskleuren van ECG gespoten en afgeleverd met een kenteken en een brede bak van 1.800mm.

Over ECG

Explosive Clearance Group (ECG) is de onafhankelijke specialist op het gebied van Opsporing Ontplofbare Oorlogsresten (OOO). Het vakkundig uitvoeren van het gehele opsporingsproces is de kernactiviteit. ECG beschikt over de expertise om u van A tot Z te begeleiden in het gehele proces of dienstverlening te beperken tot specifieke fases. U bent bij ECG aan het juiste adres om potentiële risico’s omtrent Ontplofbare Oorlogsresten zo veilig, efficiënt en zorgvuldig mogelijk aan te pakken voor uw projectlocatie. Kijk op www.ecg-group.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.

U kunt ook uw eigen mobiele graafmachine zelf samenstellen!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.