André Oosthoek blijft bij Kobelco

Deze mooie Kobelco SK75SR-7, uitgerust met Engcon uitrustingsstukken, is afgeleverd bij Grondwerkersbedrijf André Oosthoek. Het grondwerkersbedrijf uit Hazerswoude-Dorp was al in bezit van een Kobelco minigraafmachine en gaat opnieuw voor een Kobelco. Wij wensen André Oosthoek veel werkplezier met deze mooie machine!

De compact draaiende Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

De nieuwe Kobelco is door Kemp Groep in De Meern naar de wensen en eisen van Grondwerkersbedrijf AndréOosthoek opgebouwd. Denk hierbij o.a. aan een Engcon draaikantelstuk met gripper en een hydraulische snelwissel van Engcon. Om de machine efficiënt in te kunnen zetten heeft Oosthoek diverse uitrustingsstukken van Engcon toegevoegd. Namelijk een brede bak, een graafbak 80 cm en een van 60 cm, een banaanbak, een puinriek en palletvorken. Verder werd de rupsgraafmachine voorzien van verschillende praktische uitrustingen, zoals een gereedschapskist op de onderwagen, extra lasthaak binnenzijde lepelsteel, BMWT startonderbreker, extra werkverlichting aan de giek en op de cabine en een schepsteun. Tevens werd de Kobelco deels grijs gespoten, op dezelfde manier als de huidige SK17SR-3 van Oosthoek en voorzien van belettering.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een verkoopadviseur.

Over Grondwerkersbedrijf André Oosthoek
Grondwerkersbedrijf André Oosthoek, gevestigd in het Zuid-Hollandse Hazerswoude-Dorp, is gespecialiseerd in uiteenlopende grondwerkzaamheden. Zijn motto: "Het is altijd: 'effe' ". Door jarenlange ervaring én een modern machinepark staat het bedrijf garant voor kwaliteit. Of u nu een kleine klus of een grootschalig project heeft, bij Grondwerkersbedrijf André Oosthoek kunt u erop vertrouwen dat het maar ‘effe’ duurt voordat klus klaar is.

Start met samenstellen van een nieuwe graafmachine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.