A.H. den Hartog & Zn B.V. kiest voor Atlas 165Wsr

A.H. den Hartog & Zn uit Schoonrewoerd heeft een Atlas 165Wsr mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Deze compleet uitgeruste machine is o.a. voorzien van een draaikantelstuk, FreshFilter overdruksysteem en extra LED-werkverlichting. Wij wensen A.H. den Hartog veel plezierige werkuren met de nieuwe Atlas!

Ondanks de zeer korte oversteek is deze machine zeer stabiel en worden er tijdens hijswerkzaamheden geen concessies gedaan. In deze ‘Short Range’ klasse heeft hij zelfs de grootste hefcapaciteit. De meest gekozen versie met stelgiek geeft de machinist de mogelijkheid om zeer kort op de machine te werken. Of het nu op de krappe bouwplaats is of langs de smalle weg tijdens maaiwerkzaamheden, de compact draaiende Atlas is overal goed en veilig inzetbaar.

De Stage 5 motor van de Atlas 165Wsr levert 143 pk en de emissienormen voldoen aan de strengste eisen. De AdBlue tank heeft een inhoud van 32 liter en is zeer goed bereikbaar en dus eenvoudig bij te vullen. Daarnaast kenmerkt de Atlas 165Wsr kenmerkt zich door een maximale olieopbrengst van 240l/min en is voorzien van het AWE 5 Load Sensing systeem en standaard uitgevoerd met twee extra functies. De drie vooraf geprogrammeerde standen (Fine, Eco en Power) geeft de machinist de mogelijkheid om bij elke taak de juiste instelling te kiezen.

Comfort

De onlangs vernieuwde cabine is zeer ergonomisch verantwoord, comfortabel en standaard voorzien van vele extra’s die de dagelijkse werkzaamheden van de machinist zeer plezierig maken. Denk hierbij aan onder andere; proportionele bediening, airconditioning, een lucht geveerde stoel en veel beenruimte. Zoals bij elke Atlas heeft men uitstekend zicht op de werkzaamheden en de omgeving.

Uitrusting

Deze Atlas 165Wsr is door de professionals van Kemp Groep in Tiel opgebouwd met veel extra’s. Denk hierbij aan o.a.: een ST15 draaikantelstuk met GPS sensor, spatborden, een opklapbare treeplank voor de cabinedeur, extra gereedschapskist op de onderwagen, centrale smering, extra camera, FreshFilter overdruksysteem, Nokian banden en extra LED-werkverlichting.

Over A.H. den Hartog & Zn B.V.

A.H. den Hartog & Zn B.V., gevestigd in Schoonrewoerd, is een familiebedrijf met een oorsprong in de fruitteelt. Met de opkomst van industrialisatie kwam er een overschot aan personeel. Als reactie hierop besloot het bedrijf zich te verbreden en richtte het zich op loonwerk. Het loonwerk is door Johan den Hartog overgenomen en sinds 2007 is het bedrijf zelfstandig. Er ligt bij het bedrijf een sterke nadruk op flexibiliteit en kwaliteit. 

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.