Saes Trilblokken

voor graafmachines van 0,8 tot 37 ton

Download Leveringsprogramma

In deze catalogus vindt u de specificaties van alle trilblokken binnen het productaanbod van Saes welke te verkrijgen zijn via de Kemp Groep.

Neem contact op met ons via: 030 666 60 66

Waarom een trilblok?
Trilblokken worden gebruikt in de meest uiteenlopende projecten.  Een trilblok brengt funderingselementen als damplanken, buizen of andere profielen in verticale trilling. De aangrenzende gronddeeltjes komen hierdoor in beweging, waardoor de grond als het ware wordt losgemaakt. Door het gewicht van het trilblok worden de elementen in de grond gebracht of met een kraan uit de grond getrokken. Naast het zetten en trekken van funderingselementen worden trilblokken ook ingezet bij bijv. grondverdichting of verticale drainage.

De Kemp Groep beschikt over een ruim assortiment uitrustingsstukken. De meeste uit voorraad leverbaar. Van sloophamer tot verlenggiek en van sorteergrijper tot maaikorf. Kemp weet als geen ander dat een juist uitrustingsstuk uw flexibiliteit vergroot.

Wij geven u graag een goed advies over de werking en mogelijkheden van de verschillende uitrustingsstukken. Jarenlange ervaring in de verhuur van dergelijk materieel geeft ons de kans u goed te adviseren.