faciliteiten

Kemp GroepOver onsFaciliteiten

Kemp Groep beschikt over unieke faciliteiten. De werkplaatsen zijn voorzien van moderne hulpmiddelen en gereedschappen, de magazijnen bieden plaats aan ruim 150.000 artikelen, de kantoorgebouwen zijn ruim en beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

Huur&Stuur in De Meern, de verhuurtak van Kemp Groep, deelt een bovenloopkraan met de werkplaats. Het vergemakkelijkt het laden en lossen van toebehoren en is een onmisbaar hulpmiddel in de werkplaats. De onlangs opgeleverde verhuurfaciliteiten in Tiel stroomlijnen optimaal de inname en afgifte van materieel.

Met de transportmogelijkheden van de Kemp Groep is het altijd mogelijk om machines keurig op te halen of af te leveren. Kemp Groep beschikt ook over compleet uitgeruste servicewagens in Nederland en België die indien nodig service op locatie kunnen bieden, zoals reparaties en keuringen. 

Maar het meest opvallende, op het terrein van ruim 20.000 m² in De Meern, is de showroom die direct gekoppeld is aan het hoofdkantoor. Dit deel omvat een showroom, een moderne presentatieruimte en een overdekt demoterrein (zandbak). Allemaal elementen die samen een enorme toegevoegde waarde geven aan het bedrijf. De combinatie van alle faciliteiten, de locatie, de ligging en de mensen maken van Kemp Groep een ideale partner.