Schaeff mobiele graafmachines

DOWNLOAD HIER DE NIEUWSTE Schaeff LEVERINGSPROGRAMMA BROCHURE:

Liever een exemplaar in handen? Neem contact op met uw contactpersoon.

SCHAEFF MOBIELE GRAAFMACHINES 

Het brede leveringsprogramma van de Kemp Groep bestaat onder andere uit rupsgraaf-, minigraaf-, mobiele graaf-, asfalt-, verdichting-, overslag- en recyclingmachines. We zijn er trots op dat we mobiele graafmachines van topmerk Schaeff in ons assortiment hebben. Met Schaeff mobiele graafmachines bij de Kemp Groep gaat u voor een solide totaaloplossing: financiering, onderdelenvoorziening, onderhoud en een storingsdienst die 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is.

MOBIELE kranen
VAN SCHAEFF

In ons assortiment hebben we drie mobiele graafmachines van Schaeff met elk hun eigen kracht en voordeel. Bekijk hieronder de belangrijkste karaktertrekken van de verschillende types.

Schaeff TW75: een optimale City-graafmachine en tegelijkertijd expert op het gebied van tuin- en landschapsverzorging. Hij heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt veel comfort voor het besturen en onderhoud.

Schaeff TW95: een graafmachine die tegelijkertijd comfortabel, sterk en efficiënt is, een echte expert in tuin- en landschapsverzorging. Hij heeft weinig ruimte nodig, rijdt zuinig en biedt veel comfort voor de machinist.

Schaeff TW110: een echte krachtpatser. Dankzij de extra grote hefkrachten tilt deze graafmachine in de klasse van 11 ton zeer zware lasten en plaats deze uiterst nauwkeurig. Bijzonder interessant voor werkzaamheden in de GWW-sector en tuin- en landschapsverzorging.