Elektrische graafmachines

Waarom een elektrische sunward graafmachine?

Deze machines combineren krachtige prestaties met een aanzienlijk lagere milieu-impact. Met nul uitstoot tijdens gebruik helpen ze de CO2-footprint van uw bouwprojecten te verminderen, en tegelijkertijd zorgen ze voor een stille en schone werkomgeving. Dit maakt de emissievrije graafmachines ideaal voor zowel binnenstedelijke projecten als bouwplaatsen met strenge milieueisen.

Elektrische Sunward minigraafmachines en rupsgraafmachines zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en efficiëntie. Ze bieden dezelfde kracht en betrouwbaarheid als traditionele dieselgraafmachines, maar met het extra voordeel van verminderde operationele kosten en onderhoud. 

Bij Kemp Groep streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen die zowel economisch als ecologisch verantwoord zijn. Onze elektrische Sunward rupskranen zijn daar een perfect voorbeeld van. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u kunt profiteren van de voordelen van deze baanbrekende machines voor uw bouwprojecten.

leveringsprogramma elektrische rupskranen

Beide machines, de SWE20FED en de SWE240FED, vertegenwoordigen de toewijding van Sunward aan innovatie en duurzaamheid. Ze zijn een uitstekende keuze voor aannemers en bedrijven die streven naar efficiëntie en milieuvriendelijkheid in hun bouwprojecten.

Sunward SWE 20 FED

De Sunward SWE20FED is een compacte, elektrische minigraafmachine die uitblinkt in veelzijdigheid en prestaties. Met een gewicht van ongeveer 2 ton is deze machine ideaal voor werkzaamheden op locaties met beperkte ruimte, zoals binnenstedelijke bouwprojecten en renovaties. De SWE20FED wordt aangedreven door een krachtige elektrische motor, wat resulteert in stille werking en nul uitstoot van schadelijke gassen tijdens gebruik. Ondanks zijn compacte formaat biedt deze graafmachine indrukwekkende graafkracht en precisie, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan taken, van graven en egaliseren tot laden en lossen. 

Sunward SWE 240 FED

De Sunward SWE240FED is een krachtige elektrische graafmachine die ontworpen is voor middelgrote tot grote bouwprojecten. Met een gewicht van ongeveer 24 ton biedt deze machine indrukwekkende graafkracht en mobiliteit, waardoor hij geschikt is voor diverse grondverzet- en bouwtoepassingen. De SWE240FED wordt aangedreven door een geavanceerde elektrische aandrijflijn, wat resulteert in aanzienlijk lagere operationele kosten en een verminderde milieu-impact in vergelijking met traditionele dieselgraafmachines. Deze machine is voorzien van een ruime en comfortabele cabine, uitgerust met moderne ergonomische functies voor de bestuurder, wat zorgt voor een productieve en comfortabele werkomgeving.